Gå på kurs med din hund

, , Comments Off on Gå på kurs med din hund

Det är kul och även nyttigt att gå på kurs med din hund. Ge din hund de bästa förutsättningarna och skapa ett starkt band mellan er. Hundträning är i grunden en relation mellan dig och din hund. På en hundkurs tränar ni tillsammans på samarbete och lydnad.

Stort utbud med hundkurser

Du kan välja mellan en rad olika kurser så som valpkurs, grundlydnad, koppelträning eller kurser i hundsporter som nosework, agility eller apportering. Idag finns det ett brett utbud med kurser som fristående företag och privatpersoner erbjuder. Kvaliteten på kurserna kan dock variera så var noga med att kontrollera kursen innan du bestämmer dig.

Planera din hundträning

Våra erfarna hundtränare erbjuder onlinekurser, privatlektioner samt även kurser runt om i landet. Hundträning på distans är ett perfekt sätt att få lösa träningsproblem. Självstudier är toppen men vi erbjuder även återkoppling på inskickade filmer, ett utmärkt sätt att få svar på specifika frågor. Hitta något som passar dig och din hund.

Valpträning med klicker

Valpkurser hjälper dig att etablera en bra relation till valpen. En valpkurs är viktigt även om du har haft en hund tidigare. Det är ett utmärkt sätt att låta din valp träna på hundmöten och även träffa nya människor. Våra träningsmetoder är baserade på klickertänket. Vi respekterar dig och din hund.